Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2003 - Goldfish Memory - Elizabeth Gill = CSFD 65% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2003 - Goldfish Memory - Elizabeth Gill = CSFD 65% Názov:2003 - Goldfish Memory - Elizabeth Gill = CSFD 65% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:700.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-21 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 25

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/169914-goldfish-memory/prehled/


       
       


    Quote:
    Komedie / Drama
    Irsko, 2003, 85 min
    Režie: Elizabeth Gill


    Quote:
    Film Goldfish Memory je odlehčeným pohledem na rizika a radosti randění v současném Dublinu. Když Clara uvidí svého přítele Toma, jak líbá Isoldu, začíná řetězová reakce aférek a zklamání, dokud cyklus neopíše celý kruh, přičemž každá postava se snaží vyřešit otázku dokonalého vztahu. Někteří dávají přednost manželství, jiní volnému uspořádání. Shodnou se pouze na tom, že bez lásky se nedá žít. Zamilovávání, rozchody a stále stejné omyly všichni říkáme, že se ze zklamání poučíme, ale kolik z nás se opravdu změní? A chceme vlastně? "Goldfish Memory" zkoumá komickou stránku lásky mezi mužem a ženou, homosexuální i bisexuální, a objevuje tak starou moudrost, že život se neustále opakuje.


    Quote:
    Velmi odlehčený film o heterosexuálních, homosexuálních i bisexuálních lidských vztazích..zkrátka vynikající komedie! Tenhle irský snímek se nedrží žádných žánrových cliché..prostě a jednoduše nabízí příjemné dialogy, veselé situace a vtipné gagy, doplněné romantickými chvilkami, které s těmi hollywoodskými nemají naštěstí nic společného! A navíc..hudbu převážně "dodal" geniální (pro mě v současné době nejcharismatičtější zpěvák irský hudebník Damien Rice! Především bych upozornil na jeho výborný song Cold water! Takže, pokud vám tenhle filmek unikl, rychle na něj do kina!


    Quote:
    The film comes to a happy ending, so I guess that's a good thing. Really enjoyable!

    It would be far too simplistic to label Goldfish Memory as Love Actually meets Queer As Folk (US Version) but there are elements of both productions in this movie.

    In many ways, this was the movie that "Love Actually" could have been. Unlike "Love Actually" which had too many plot lines going on, this film concentrates on three or four main plot lines and it does them well! But there are also elements of the US version of "Queer As Folk" with its emphasis on the common experience of gay and lesbian culture and the close friendships that gays and lesbians can experience. Mind you, there are shades of Go Fish when Angie describes the rather incestuous nature of a Dublin lesbian dinner party. Curiously enough, Red doesn't appear to have any gay male friends.

    Actually, the two most rounded, and most interesting characters, were Red (played by Keith McErlean) and Angie (played by Flora Montgomery).

    And while I really enjoyed seeing the intimacy of their friendship, I was a little disappointed when the plot line went down a predictable path. Actually, a few of the plot lines went down the predictable path and that's what I thought was a weakness in this movie.

    And because of the predictability, although there are moments of genuine emotion I wasn't especially "touched" by the movie. I also thought there were moments of great implausibility; is everyone in Dublin bisexual, gay or lesbian or at least "on the turn"? The one straight male in this is Tom (played by Sean Campion, a 40 something university lecturer - who bore a remarkable resemblance to a younger Neil Tennant from The Pet Shop Boys - is the real loser. The movie starts and finishes with his tragic pickup lines about the memories of goldfish and reading Goethe in German (didn't Mouse like that in Tales Of The City, too?).

    Although the version screened in Perth at the Gay & Lesbian Film Festival looked like it had been videotaped off television - complete with screen problems! - the scenery of Dublin was terrific and made me want to go back there. I'd forgotten there were so many bridges over the Liffey.

    Despite some misgivings, I think it's a good film. And I can really relate to the film's central premise that, as far as love is concerned, human beings are just like goldfish which are said to have three-second memories... we forget how hard love can be when we fall in love again.

    Anyway, the film comes to a happy ending, so I guess that's a good thing. Really enjoyable!
























    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.28.41
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.288 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 08:34
    sql

    TOPlist